Open Melon
Així lluïa la seu del PSOE a Brussel·les després de l'atac
Foto: Així lluïa la seu del PSOE a Brussel·les després de l'atac | X
Amnistia

Pintades de "traïdors" a la seu del PSOE a Brussel·les per l'acord amb Junts

Temps de lectura: 1 minut
Així lluïa la seu del PSOE a Brussel·les després de l'atac
Foto: Així lluïa la seu del PSOE a Brussel·les després de l'atac | X

La indignació demostrada a Madrid també es deixa sentir a Europa. La seu del PSOE a Brussel·les ha aparegut a primera hora d'aquest divendres 10 de novembre amb pintades que acusen els membres del partit de "traïdors".

Per què és important? Aquesta és una mostra més de la insatisfacció que genera en alguns sectors l'acord assolit pels socialistes amb Junts per amnistiar les causes relacionades amb el procés.

Què ha passat? Les pintades han aparegut just un dia després de l'anunci sobre el pacte per una llei d'amnistia a canvi de comptar amb els vots dels set diputats de Junts a la investidura de Pedro Sánchez com a president del govern espanyol.

  • La seu s'ha despertat amb missatges de "traïdors" i "puta PSOE", tal com mostren les imatges que el mateix partit ha difós a les xarxes socials.

Què diuen? Aquest és el comunicat publicat pels socialistes europeus a X, antigament coneguda com a Twitter, condemnant l'atac i valorant-lo d'"atac a la democràcia".

  • "Denunciem el vil atac a la nostra seu aquesta nit. Aquest acte vandàlic a la casa del poble del PSOE a Brussel·les és una agressió a la democràcia i als valors constitucionals que el nostre partit, amb més de 140 anys, representa".

Mentrestant: La seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid ha acollit durant diverses nits consecutives una massa de milers d'indignats per l'amnistia. Unes protestes que han comportat la detenció de diversos esvalotadors i la intervenció de la Policia Nacional, que ha hagut de carregar contra els manifestants.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: PSOE Europa Junts