Open Melon
Policia Nacional espanyola davant el Congrés
Foto: Policia Nacional espanyola davant el Congrés | EFE
Investidura

Llancen ous i insulten a diputats socialistes al voltant del Congrés

Temps de lectura: 1 minut
Policia Nacional espanyola davant el Congrés
Foto: Policia Nacional espanyola davant el Congrés | EFE

Un grup de diputats socialistes ha estat agredit als voltants del Congrés dels Diputats aquest dijous. A l'hemicicle, se celebrava la segona jornada de la sessió d'investidura del candidat socialista Pedro Sánchez

Què en sabem? Segons relata el PSOE, han estat insultats i fins i tot han rebut l'impacte d'ous després de ser reconeguts a una cafeteria a prop de la Cambra Baixa.

  • Els diputats Herminio Sancho, María Luisa García Gurruchaga, Daniel Senderos i Vicent Sarrià estaven esmorzant en un bar proper al Congrés cap a les 7.30h quan un grup de persones es van posar a fer-los fotos ia assetjar-los des de l'exterior de l'establiment.
  • El grup va anar augmentant i van començar els insults. Els diputats van avisar la policia, que els van escortar fins al Congrés. Tot ells entre crits, insults i amenaces, però també amb llançament d'ous, un dels quals ha impactat contra el cap del diputat Herminio Sancho.
  • El PSOE assegura que els agressors van ser identificats per la policia i ha assegurat que s'interposarà la consegüent denúncia a comissaria.

En vídeo: Així ho ha explicat el diputat socialista Herminio Sancho, el mateix que es va equivocar en votar a la sessió d'investidura, finalment fallida, d'Alberto Núñez Feijóo.

Per acabar: Amb un total de 179 vots a favor, Sánchez ha aconseguit sortir indemne del nou obstacle polític que ha estat l'ajustat resultat de les eleccions generals, que abocava el PSOE a pactar sí o sí amb totes les formacions independentistes.

Categoria: Open Melon