Open Melon
Ayuso balla la cançó de 'Fatxa' de TV3
Foto: Ayuso balla la cançó de 'Fatxa' de TV3 | Telecinco
Televisió

Ayuso es burla de Catalunya després de la paròdia de TV3 que l'anomena 'fatxa'

Temps de lectura: 2 minuts
Ayuso balla la cançó de 'Fatxa' de TV3
Foto: Ayuso balla la cançó de 'Fatxa' de TV3 | Telecinco

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha reaccionat a la paròdia viral del tema 'Zorra' de Nebulossa que va fer Polònia de TV3.

Per què és important? Amb el títol 'Facha', en comptes de 'Zorra', TV3 fa befa de les últimes polèmiques de Díaz Ayuso. Polònia criticava el dur la Fórmula 1 a Madrid, igual que el PP de València anys enrere; la burla de la sequera a Catalunya, atacs als catalans també pels toros, i fins i tot la voluntat de fer uns Jocs Olímpics, després de cinc candidatures fracassades. 

Què diu? La presidenta madrilenya ha fet referència al vídeo i ho ha fet amb una pulla directa a Catalunya i, de nou, a la sequera que pateix des de fa ja tres anys.

  • "No sé si m'agrada més l'original o aquesta", respon Ayuso a Telecinco. "Aquí a mi no em diuen 'zorra', no sé si a tu t'agrada, però jo prefereixo que em diguin periodista, política o dona, m'agrada més per altres coses".
  • “Si a mi em dius que obrir l’aixeta a qualsevol casa de Madrid i que hi hagi aigua és de ser fatxa, aquí està la fatxa”, ha afirmat la política. "Si abaixar els impostos a la gent que s'esforça a Madrid, als autònoms i als comerciants, ajudar-los amb la vida diària, si això és ser fatxa, doncs aquí estem”.
  • La presidenta regional encara continua: "Si intento becar els fills perquè s'han esforçat, perquè han tret bones notes, si fomento que la gent s'esforci i estudiï, doncs fatxa".
  • "Si Madrid és la capital de l'Orgull Gai, és la primera plaça de bous del món, on es realitzen les manifestacions, els millors espectacles i les seves olives, doncs aquí estan les fatxes".
  • "Si Madrid és la que lidera la creació d'ocupació, amb les millors dades sanitàries o posem en marxa el primer el centre sanitari diürn per als malalts d'ELA, doncs tots fatxes", apunta Ayuso. 

Per acabar: Isabel Díaz Ayuso tanca el debat ironitzant: "Jo soc a la 'fatxosfera', vas per Madrid i ho veus tot ple de fatxes, les terrasses plenes de fatxes, Madrid és tot fatxes... però l'altra banda del mur és molt fosc i fa molt fred". 

Categoria: Open Melon