Open Melon
El tweet del regidor del PSOE a Leganés
Foto: El tweet del regidor del PSOE a Leganés | Twitter
Galícia

Un regidor del PSOE de Leganés: "Enhorabona als narcos gallecs, ha guanyat el seu partit"

Temps de lectura: 1 minut
El tweet del regidor del PSOE a Leganés
Foto: El tweet del regidor del PSOE a Leganés | Twitter

El regidor del grup municipal socialista de Leganés, Miguel García Rey, ha reaccionat a través de les seves xarxes socials a les eleccions de Galícia que han tingut lloc aquest 18 de febrer donant "l'enhorabona als narcos gallecs" per guanyar. 

Què diu? El socialista García Rey ha relacionat directament els narcotraficants de Galícia amb el Partit Popular.

  • El regidor contestava a una usuària que explicava: "Com a gallega sento vergonya aliena, però sobretot una gran pena. Quatre anys queixant-nos per què? Per continuar votant la mateixa porqueria, tenim el que ens mereixem". 
  • "Enhorabona als narcos gallecs, ha guanyat el seu partit", afirmava Miguel García Rey. Poc després, el regidor ha esborrat el seu tweet.

El tweet del regidor del PSOE a Leganés
 

Tot i això, García Rey no ha trigat a fer-ne un altre justificant-se i afirmant: "En el meu partit, com a tots, hi ha gent de tota mena. Quan es detecten duren un minut i se'ls fa fora al moment." En el mateix tweet es refereix a l'alcaldessa de Marbella, Ángeles Muñoz, la qual el seu marit i el seu fillastre estan processats per delictes de narcotràfic i també al narcotraficant Sito Miñaco: "Com la de Marbella, els amics de Sito Miñaco, els descrits a Fariña, etc etc". 

Situació actual: El PP ha obtingut majoria absoluta al Parlament de Galícia amb 40 diputats, la cinquena majoria absoluta del partit en el territori. Els populars es consoliden com la força preferida pels gallecs. 

 

Categoria: Open Melon