Opinió
Jaume Barberà
Temps de lectura: 3 minuts
opinió

Clavegueram

Temps de lectura: 3 minuts

Com es va sabent, cada vegada amb menys dubtes, el ministeri de l’Interior, dirigit per Jorge Fernández Díaz, va ser un ministeri que va tenir, com a objectiu principal, atemptar contra l’independentisme català amb tots els mitjans a l’abast.

Al Fax de 8tv, es va parlar de l’operació Andorra que es connecta amb l’operació Catalunya. Heu vist o sentit alguna cosa del que s’hi va denunciar en altres mitjans? 

L’operació Catalunya amb els seus corresponents àudios, hauria d’haver forçat una reunió del govern espanyol per anunciar que s’utilitzarien tots els mecanismes legals i tots els recursos judicials per aclarir els fets, depurar responsabilitats i procedir penalment si era necessari.

Però no s’ha actuat ni que jo sàpiga s’actua amb aquesta contundència. I és un autèntic escàndol. És un autèntic escàndol que en un país de la Unió Europea es creï i es financi una policia política, una policia que persegueix ciutadans únicament i exclusivament per qüestions ideològiques.

Per sort, quina vergonya dir-ho així!, un jutge de Madrid, fa poc, va decidir obrir la primera causa directa sobre l’operació Catalunya centrada en Sandro Rosell, expresident del Barça, que va patir presó per acusacions inventades per aquesta policia política i/o patriòtica amb la col·laboració necessària de jutges i mitjans de comunicació. De veritat que tot això és gravíssim!

Com es pot mantenir que Espanya és un estat de dret, si el govern espanyol intenta passar pàgina com pot?
Com és que la Unió Europea no actua amb Espanya com ho fa amb Hongria i Polònia?
Quina garantia tinc jo, com a ciutadà amb DNI espanyol i independentista, que seré tractat per la justícia espanyola, com ho seria en un altre país d’Europa, si algun dia es donés la circumstància?
Quina garantia tinc jo que s’ha fet net a les forces de seguretat que hi ha Espanya?
Quina garantia tinc jo que no hi hagi més Villarejos?
Com és que Podemos i les seves franquícies arriben a la col·lisió frontal amb el PSOE i, en canvi, no ho fan amb el que es va sabent de l’operació Catalunya?

És un autèntic escàndol que en un país de la Unió Europea es creï i es financi una policia política, una policia que persegueix ciutadans únicament i exclusivament per qüestions ideològiques

Podemos també ha estat víctima de tota aquesta colla de corruptes. No n’hi ha prou amb les condemnes al que s’ha fet. Aquest dissabte, al Fax de 8tv, es va parlar de l’operació Andorra que es connecta amb l’operació Catalunya. Heu vist o sentit alguna cosa del que s’hi va denunciar en altres mitjans? No ho crec, oi? Per pensar, si és que cal fer-ho.

Categoria: Opinió
Etiquetes: 8TV El Fax de 8TV
Notícies relacionades