Podcasts Principal
A l'esquerra, Mar Bermúdez, Maria Gisbert, del podcast 'Lxs Cosinxs' i a la dreta Nausica Hernández i Mònica Hernández, del podast 'Les Hernandez'
Foto: A l'esquerra, Mar Bermúdez, Maria Gisbert, del podcast 'Lxs Cosinxs' i a la dreta Nausica Hernández i Mònica Hernández, del podast 'Les Hernandez' | Principal
Mitjans

'Lxs cosinxs' i 'Les Hernàndez', els nous pòdcasts de Principal

Temps de lectura: 2 minuts
A l'esquerra, Mar Bermúdez, Maria Gisbert, del podcast 'Lxs Cosinxs' i a la dreta Nausica Hernández i Mònica Hernández, del podast 'Les Hernandez'
Foto: A l'esquerra, Mar Bermúdez, Maria Gisbert, del podcast 'Lxs Cosinxs' i a la dreta Nausica Hernández i Mònica Hernández, del podast 'Les Hernandez' | Principal

El mitjà digital Principal s'endinsa en el món dels pòdcasts amb "Les Hernàndez" i "Lxs Cosinxs", dues noves propostes que no et pots perdre.

Per què és important? El mitjà vol seguir creixent en difusió i amb nous canals de comunicació. És per això que amplia l'àmbit audiovisual amb el llançament d'aquests dos nous projectes. 

Les Hernàndez

"Les Hernàndez" és un pòdcast que explica l'actualitat en clau d'humor, amb la mirada crítica i còmica de les seves dues presentadores, la Nausícaa i la Mònica Hernàndez. Dues periodistes, de dues generacions diferents, que amb el seu prisma elaboren aquest espai d'entreteniment. 

  • "Les Hernàndez" inclou també una secció de salseo amb en Cristian Caballero i una secció de televisió, amb novetats i safareig, amb en Pinilla.
  • El podcast també preveu una entrevista a personatges d'actualitat, del món de la comunicació, artistes... Entre altres noms passaran pel programa Alejandra Castelló, periodista i influencer; Bob Pop, escriptor; Pere Mas, periodista; Carles Tamayo, youtuber expert en reportatge d'investigació i d'altres.

Quan i on? "Les Hernàndez" té una periodicitat quinzenal i es pot seguir a través de Youtube, Spotify, Ivoox i veure'n resums a Tiktok i Instagram. Ja podeu mirar i escoltar els dos primers capítols a les diferents plataformes. 

Lxs Cosinxs

Les periodistes i redactores de Principal, Mar Bermúdez i María Gisbert Bermúdez presenten "Lxs Cosinxs". Un pòdcast en clau de gènere que vol fugir de les entrevistes formals i tradicionals per crear una conversa i un espai més familiar amb les seves convidades. Les dues periodistes tractaran tota mena de temes de l'àmbit del feminisme amb dones referents que tenen discursos que mereixen ser compartits.

  • El pòdcast tancarà cada capítol amb la secció del "Qüestionari VIP", un seguit de preguntes amb les quals es podrà conèixer millor a les convidades i saber la seva opinió sobre alguns temes més controvertits. 
  • El motiu del nom del pòdcast sorgeix d'una casualitat que van descobrir les dues periodistes un dia qualsevol a la redacció. Una coincidència que va canviar les seves vides i que es podrà descobrir en el primer capítol del pòdcast de "Lxs Cosinxs".

Quan i on? "Lxs Cosinxs" té una periodicitat quinzenal i es podrà veure al canal de Youtube del mitjà, Principal.tv; a TikTok amb el mateix nom; a Instagram, Principal.cat i també a Spotify i Ivoox.

@principal.tv 💥 Próximamente estrenamos podcast: Lxs Cosinxs #parati #principaltv #lxscosinxs #feminismo #podcast #amigas #feminist 🎙️ Con @marbermjim ♬ sonido original - principal tv

Finalment, ja pots gaudir del primer i el segon capítol de "Les Hernàndez".

Etiquetes: Vídeo Youtube Xarxes