Política
Foto: | David Zorrakino / Europa Press
PP a Lleida

Feijóo acusa Sánchez de disparar el deute dels comptes per acontentar ERC

Foto: | David Zorrakino / Europa Press

El president del Partit Popular, Alberto Nuñez Feijóo, ha acusat el president espanyol, Pedro Sánchez, de disparar el deute i la despesa dels comptes de l'Estat per acontentar els socis del govern espanyol, com és ERC.

Per què és important? Actualment, el president del govern espanyol està buscant els suports necessaris per poder donar llum verda als pressupostos presentats pel PSOE i Unidas Podemos.

Què ha dit? Des del Teatre de l'Escorxador de Lleida, Feijóo ha pronunciat el discurs final per cloure el congrés provincial del PP.

  • "Sánchez ha disparat el deute i la despesa dels comptes per acontentar els socis".
  • "Disparant el deute acontenta els socis per seguir uns mesos més com a president".
  • "Els pressupostos han sigut desautoritzats per tots els organismes espanyols i internacionals".

Context: Esquerra no va presentar esmena a la totalitat dels pressupostos de l'Estat i, per tant, va permetre que els comptes segueixin endavant i comenci la tramitació parlamentària. La votació final, però, no serà fins d'aquí a un mes, i els republicans encara no donen per fet el seu vot.

En profunditat: Els republicans demanen avenços en la desjudicialització en el marc de la taula de diàleg. 

  • Aquest mateix divendres, Pedro Sánchez s'ha mostrat partidari de la reforma del delicte de sedició, però ha insistit que ara mateix no hi ha els suports parlamentaris necessaris.
Categoria: Política