Política
Congrés de Junts
Foto: Congrés de Junts | Europa Press
Convenció de Junts

Junts convoca el municipalisme per exhibir múscul entorn l'efecte Trias

Temps de lectura: 2 minuts
Congrés de Junts
Foto: Congrés de Junts | Europa Press

Junts ha convocat avui la convenció municipalista a Girona coincidint amb els millors pronòstics electorals pel candidat del partit a Barcelona, Xavier Trias.

Al detall: La Convenció Municipalista comptarà amb la participació de la presidenta Laura Borràs, el secretari general, Jordi Turull, el candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias i l'alcaldable de Girona, Gemma Geis.

Context:  Les darreres enquestes electorals atorguen a Trias una gran embranzida per fer-se amb la 'pole position' a Barcelona.

  • De fet, ahir, ElNacional va publicar una enquesta on el candidat de Junts per Catalunya se situa amb claredat al capdavant de la cursa a distància del segon millor posicionat, el cap de llista del PSC, Jaume Collboni. Després, seguit per l'alcaldessa Ada Colau i ERC amb Ernest Maragall.

Què passarà? Des de les 10 hores del matí d'aquest dissabte començarà la tercera Convenció Municipalista a Girona de Junts

  • Començarà a les 11 hores amb una xerrada/ col·loqui de l'alcaldable Xavier Trias i l'exconsellera i candidata a Girona, Gemma Geis.
  • Més tard, a les 13 hores, parlarà la presidenta de Junts, Laura Borràs.
  • Finalment, a les 13 i escac, el secretari general del partit, Jordi Turull.

En profunditat: La marxa de Junts del Govern ha trastocat la política catalana. ERC, des de l'executiu, necessita suports externs i el partit de Turull i Borràs té por de quedar escorat a l'oposició.

  • Amb la mirada posada en les eleccions municipals del maig, Junts reunirà el territori a Girona per marcar el camí a seguir i fer pinya entorn de l'alcaldable estrella de la formació, Xavier Trias.
Categoria: Política