Política
Xavier Trias i Gemma Geis
Foto: Xavier Trias i Gemma Geis | Junts
Convenció de Junts

Trias defineix Junts com el "pal de paller" contra el "desgavell" de Colau

Temps de lectura: 2 minuts
Xavier Trias i Gemma Geis
Foto: Xavier Trias i Gemma Geis | Junts

El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha definit la formació com el "pal de paller" contra el "desgavell" que atribueix a l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau.

Per què és important? Trias ha encimbellat Junts fins a la posició de partit que aculli a gent de diferents sensibilitats per fer renéixer Barcelona. De fet, també ha assegurat que vol reconduir Junts perquè es converteixi en un partit "que no faci segons quines tonteries".

Què ha dit? L'alcaldable de Junts a Barcelona ha protagonitzat un col·loqui amb la candidata el partit a Girona i exconsellera, Gemma Geis.

  • "Junts va començar com un moviment, i anem a fer un partit que sigui fort i que no faci segons quines tonteries", ha reblat Trias adduint a les decisions que ha pres la cúpula de Junts.
  • "Junts ha de ser un autèntic pal de paller, que s'hi agrupi molta gent, gent diferent", ha argumentat, tot seguit per afirmar que Barcelona "és un desgavell".

A més: Trias ha explicat una interioritat que explica la seva decisió de presentar-se com alcaldable de Junts.

  • "Jo m'he presentat per culpa del president Puigdemont", ha afirmat. Trias ha explicat que ell va advertir-li a Puigdemont: "Escolta'm, jo tinc les meves idees".
  • L'expresident a l'exili va argumentar-li: "No m'expliquis històries, tu el que has de fer és guanyar les eleccions".

Context: Les darreres enquestes electorals atorguen a Trias una gran embranzida per fer-se amb la 'pole position' a Barcelona.

  • De fet, ahir, ElNacional va publicar una enquesta on el candidat de Junts per Catalunya se situa amb claredat al capdavant de la cursa a distància del segon millor posicionat, el cap de llista del PSC, Jaume Collboni. Després, seguit per l'alcaldessa Ada Colau i ERC amb Ernest Maragall.

 

 

Categoria: Política