Política
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Junts
Junts

Jordi Turull acusa ERC d'incomplir els acords amb Junts i Catalunya

Temps de lectura: 1 minut
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | Junts

"L'exigència comença per casa d'un mateix". Així ha acusat el secretari general de Junts, Jordi Turull, Esquerra Republicana d'incomplir els acords amb Junts i Catalunya.

Per què és important? Junts critica Esquerra de no complir els acords d'investidura del president de la Generalitat, Pere Aragonès.

Què ha dit? A la Jornada de la Vegueria Comarques de Barcelona, el secretari general de Junts ha collat ERC.

  • "Algú exigeix a l'Estat... quan l'exigència comença per la casa d'un mateix", ha assenyalat Turull.
  • "Com podem exigir a l'estat que compleixi els seus acords si els teus acords a Catalunya no els has complert", ha carregat el líder de Junts contra Esquerra Republicana.

A més: Turull també ha furgat en les contradiccions d'ERC amb la ronda del Vallés, també anomenada B-40. Els republicans han acordat amb el PSC, dins dels pressupostos, tirar endavant la infraestructura. En canvi, des del territori s'hi oposen.

  • "N'hi ha qui tenen un discurs per cada institució", ha reblat en al·lusions als republicans. "Demà aniran amb la pancarta contra la ronda del Vallés i després la defensaran a la Generalitat", ha assegurat posant el dit a la nafra.

Previsions: Els opositors a la B-40 es manifestaran aquest diumenge a Sabadell en una nova mostra de rebuig a aquesta infraestructura.

  • La protesta, organitzada per la plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC), rebrà manifestants provinents de diversos pobles de la comarca i també del Vallès Oriental.
Categoria: Política