Política
Pere Aragonès
Foto: Pere Aragonès | Europa Press
8-M

Aragonès apel·la a la "força feminista" per construir un món d'oportunitats per a tots

Temps de lectura: 2 minuts
Pere Aragonès
Foto: Pere Aragonès | Europa Press

Amb motiu de la celebració del 8-M, el Dia Internacional de les Dones, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha volgut reivindicar "una societat més justa, lliure i igualitària". 

Per què és important? El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones, una jornada per reivindicar la igualtat entre dones i homes i per fer una societat més justa i igualitària. 

Què diu? El president Aragonès ha apel·lat a la "força feminista" per construir un món de drets i oportunitats per a tots. 

    • "Per una societat més justa, més lliure i més igualitària. Que la força feminista del 8-M ens impulsi tot l'any a construir un món de drets i oportunitats per a tothom!", ha escrit a Twitter el president. 
  • La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, també s'ha pronunciat a través de les xarxes socials: "Que els carrers siguin riuades de consciència i convicció que cal erradicar el patriarcat d'una vegada per totes, perquè tenim dret a vides lliures". 
  • Verge ha fet referència a la campanya institucional del Govern pel dia del 8-M: "Si ets conscient que no tothom té les mateixes oportunitats, però crides perquè tothom pugui tenir-les, ets feminista". 

Previsions: Tant el president Aragonès com la consellera Verge, acompanyats d'altres membres de l'executiu, participaran en la manifestació unitària de Barcelona organitzada per l'Assemblea 8-M. 

  • La protesta està convocada per aquest dimecres 8 de març a les 18:30 a la plaça Universitat.