Política
El president parlamentari de Junts
Foto: El president parlamentari de Junts | ACN
Parlament de Catalunya

Junts colla Aragonès amb un ple monogràfic centrat en l'abandonament escolar

Temps de lectura: 2 minuts
El president parlamentari de Junts
Foto: El president parlamentari de Junts | ACN

Junts segueix amb mà dura contra ERC. El president parlamentari de Junts, Albert Batet, ha carregat contra el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per la seva gestió en afers com l'abandonament escolar i ha anunciat que la seva formació demanarà un ple monogràfic per abordar la problemàtica.

Per què és important? Des que Junts va trencar amb ERC i va marxar del Govern ha emprès una estratègia de ma dura contra els republicans. Ara, Junts colla l'executiu republicà per demanar explicacions per la seva "mala gestió".

Què ha passat? En la sessió de control del Govern, Batet ha posat el dit a la nafra del Govern assenyalant que el Centre d'Estudis d'Opinió ha suspès la gestió de l'executiu.

  • "Catalunya líder l'abandonament escolar a Europa amb un 16,9 per cent", ha reblat durant el primer to de paraula el president parlamentari de Junts. 
  • En el segon torn per repreguntar, Batet ha sigut molt contundent contra el Govern i ha recordat les dades del Centre d'Estudis d'Opinió: "El CEO, que depèn del seu despatx, ha donat més nota a la gestió de Renfe que a la gestió del seu Govern". En aquest sentit, Batet ha anunciat que el seu partit demanarà un ple monogràfic per abordar la problemàtica.
  • Aragonès no ha apujat el to al mateix nivell de la duresa de Batet i ha recordat les mesures que ha engegat el Govern per pal·liar la segregació escolar i en altres àmbits del departament d'Educació.

A més: La sessió de control també ha estat marcada per la sequera, que ha monopolitzat gairebé la totalitat de les intervencions dels grups parlamentaris.

Categoria: Política
Etiquetes: Parlament ERC Junts