Política
La candidata de Ciutadans a Barcelona
Foto: La candidata de Ciutadans a Barcelona | ACN
Barcelona

Ciutadans no tanca la porta a pactar amb l'independentisme a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
La candidata de Ciutadans a Barcelona
Foto: La candidata de Ciutadans a Barcelona | ACN

La candidata de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Anna Grau, no descarta pactar amb un alcalde independentista. 

Per què és important? La formació taronja no ha tancat la porta per primer cop a l'independentisme. Tot i que ha posat condicions.

Què ha dit? Grau ha assegurat que no descarta aliances amb l'independentisme si li compren la seva proposta respecte al bilingüisme i la creació d'una regidoria de gent gran a l'ajuntament.

  • "Si un alcalde independentista, o exindependentista, o penedit de l'independentisme em compra el meu bilingüisme i a la meva regidoria de gent gran, no em tanco a pacte amb ningú", ha dit aquest dissabte en una entrevista en el diari 'El independiente'.
  • Ha explicat que és conscient que no serà alcaldessa de Barcelona i ha explicat que la seva intenció és "entrar a l'ajuntament amb llums llargues" i ser "prudent amb els pactes".

D'altra banda: Ha volgut veure la part positiva que la formació hagi perdut pes en la política espanyola. "Per primer cop Cs a Catalunya no deutora d'estratègies a Madrid, a Catalunya ni a l'Ajuntament, no hi ha socis preferents que ens determinin", ha esgrimit.

Categoria: Política
Etiquetes: Ciutadans Barcelona