Política
Barcelona Ets Tu
Foto: Barcelona Ets Tu | Principal
Eleccions Municipals

Barcelona Ets Tu, el partit del teixit empresarial que podria ser clau

Temps de lectura: 2 minuts
Barcelona Ets Tu
Foto: Barcelona Ets Tu | Principal

Daniel Vosseler, líder de Barcelona Ets Tu, és el candidat a l'alcaldia de la capital catalana que parla dels polítics en tercera persona i que s'erigeix en el 'gestor' de la ciutadania que arreglarà els desperfectes dels polítics. Quan diu que és el candidat del teixit empresarial, dels autònoms i de les PIMES, ho té clar i no se n'amaga: "Defensem aquells que aixequen persiana".

Per què és important? Ja són diverses les enquestes que han presentat i en totes elles els sondeigs els hi atorguen mínim 3 regidors. "Un partit en tendència", "Qualsevol partit haurà de passar per Bcn Ets Tu", rebla Vosseler durant una roda de premsa aquest dijous per anunciar el resultat de l'enquesta.

En profunditat: En un context polític barceloní on les dretes recullen mals resultats electorals, Barcelona Ets Tu treu pit de comandar l'"activisme empresarial" per "acabar amb la burocràcia de les empreses petites i mitjanes". Tan sols cal fer un repàs per la seva llista electoral per a les eleccions municipals del maig per palesar que és gairebé impossible trobar algú que no sigui del sector privat.

  • Carmen García, CEO d'una empresa; Montse Montal, procuradora dels tribunals; Susana Pujalte, metgessa; Mar Pedra, empresària d'una PIME; Angelique Evertsz, directora comercial; Pilar Guinovart, vinculada al F.C.Barcelona, entre altres dones que encapçalen la llista.

Enquestes: Amb una mostra de 1.500 entrevistat, Barcelona Ets Tu recull un "resultat extraordinari" de 3 regidors.

  • Vosseler argumenta que només apareixen en les enquestes que ells encarreguen perquè en les altres ometen completament preguntar per la seva formació: “És impossible sortir a les enquestes si no et pregunten pel partit”.
  • A més, l'enquesta dona un triple empat entre Junts per Trias, Barcelona en Comú i PSC. És per això que amb aquest resultat tan ajustat, Bcn Ets Tu es veuen amb la clau de la governabilitat de la ciutat.

Què han dit? El líder de la formació ha defensat per activa i per passiva que són transversals. I que, per tant, apleguen gent "molt independentista" i gent "molt constitucionalista", també de dretes i d'esquerres. Al cap i a la fi, es defineixen com a "gestors de la ciutadania". 

  • Per poder assolir amb comoditat els seus objectius postelectorals, Vosseler ha posat com a fita la necessitat d'arribar als 150.000 vots per implementar el seu programa.
Categoria: Política
Etiquetes: Eleccions Barcelona