Política
El detectiu privat i director de Metodo 3
Foto: El detectiu privat i director de Metodo 3 | 8tv
Fax de 8tv

El president d'Andorra hauria usat un testaferro i paradisos fiscals, segons Marco

Temps de lectura: 2 minuts
El detectiu privat i director de Metodo 3
Foto: El detectiu privat i director de Metodo 3 | 8tv

Francisco Marco, detectiu privat i director de Metodo 3, ha tornat a destapar una altra carpeta de l'Operació Andorra al Fax de 8tv. Aquest cop ha assegurat que el president d'Andorra, Xavier Espot, ha usat un "testaferro" i "una estructura fiscal que penjava" de paradisos fiscals.

Per què és important? Aquesta informació revelada pel detectiu privat apunta directament en el màxim representant polític d'Andorra.

Què ha dit? Durant una entrevista al Fax de 8tv, Francisco Marco ha avisat al president d'Andorra, Xavier Espot, que té proves de tot i l'ha reptat a denunciar-lo.

  • "El grup de perfumeries, del que té el 33% (Perfumerías Júlia), tenia una estructura fiscal que penjava de Hong Kong, Antilles Holandeses, Bèlgica i Holanda", ha relatat Marco. En aquest sentit, ha afirmat que "totes les operacions que feia era portar diners prestats a Espanya per després tornar-lo".
  • D'altra banda, també ha assenyalat Espot per contractar un suposat testaferro, que segons Marco es deia Ignacio Maestre: "Ha estat imputat i processat per frau fiscal i l'Audiència Provincial de Madrid ha dit que és un testaferro professional".

A més: Marco no ha acabat aquí, sinó que ha seguit treien draps bruts del president andorrà i l'ha acusat de beneficar-se de la caiguda del Banc Privat Andorrà (BPA). 

    • "La perfumeria Júlia anhelava part de l'edifici que formava part del BPA. Quan cau BPA, Júlia compra aquest espai valorat en 20-30 milions per tan sols 2,5 milions", ha criticat el detectiu privat.
Categoria: Política
Etiqueta: Corrupció