Política
Junts per Catalunya

Magda Oranich, assessora de Junts: "Si no estàs d'acord amb Borràs, estàs massacrat"

Temps de lectura: 2 minuts

Magda Oranich, assessora jurídica de Junts, és clara com l'aigua, i no amaga les seves opinions. És per això que en tot moment ha relatat el calvari que és, segons ella, discrepar de la presidenta de Junts, Laura Borràs. "T'insulten i et massacren", ha afirmat.

Per què és important? La presidenta de la comissió de garanties de Junts és la primera veu que ha trencat el discurs unànime de la direcció de Junts. I ho ha fet assegurant que no hi ha lawfare en el judici a Borràs i carregant contra el seu entorn.

Què ha dit? En una entrevista a Catalunya Ràdio, Oranich ha argumentat que el delicte que se li ha sentenciat a Borràs "és claríssim", en contra del que diu ella i el seu partit. A més, ha afirmat que el judici "ha estat normal" i en cap cas ha sigut un judici injust.

  • "Tampoc cal que tothom pensi igual dins de Junts", ha argumentat, tot seguit per lamentar que "part del grup d'ella (Borràs), si no penses igual, estàs massacrat".
  • "Al final rebem els que opinem", ha reblat sobre els discrepants dins de la formació.

En profunditat: L'assessora jurídica de Junts no ha amagat el seu parer sobre la presidència del Parlament. Oranich ha demanat a la seva formació que faciliti el relleu de Borràs al capdavant de la institució: "Les coses es poden normalitzar i arreglar".

  • "Junts hauria de presentar un nou candidat al Parlament", ha sentenciat sobre l'afer polèmic de la cambra catalana. "Si li va treure l'escó a Pau Juvillà, jo crec que s'hauria de fer el mateix", ha assegurat.
Categoria: Política
Etiquetes: Junts Laura Borràs