Política
La presidenta de Junts
Foto: La presidenta de Junts | Kike Rincón / Europa Press
Junts per Catalunya

L'entorn de Borràs fa un torcebraç a la direcció de Junts amb un dinar multitudinari

Temps de lectura: 1 minut
La presidenta de Junts
Foto: La presidenta de Junts | Kike Rincón / Europa Press

L'entorn de Laura Borràs, presidenta suspesa del Parlament, ha organitzat aquest dissabte a Manresa un dinar en suport de la presidenta de Junts. 

Per què és important? Aquest dinar de suport representa un torcebraç a l'aparell de Junts per demostrar el poder de mobilització que té Borràs i totes les simpaties i suports que recull dins de l'espai postconvergent.

Al detall: El cercle més proper a Borràs -ja condemnada per delictes vinculats a la corrupció- farà aquest dissabte una demostració de força amb un dinar multitudinari que, segons El Món, està previst que hi assisteixin mig miler de persones.

  • El 'borrassisme' treu pit en un moment crítica per la presidenta de Junts, que està a l'espera que la Junta Electoral Central (JEC) respongui a les al·legacions presentades pel Parlament per retirar-li l'escó com a diputada i, per tant, com a presidenta de la cambra.

Què en sabem? Aquest dinar multitudinari de suport a la dirigent de Junts es farà al Palau Firal de Manresa. En canvi, no s'hi espera l'assistència de personalitat del sector 'pragmàtic', més proper a l'aparell del partit i del secretari general de Junts, Jordi Turull. 

  • Aquest dinar havia de ser un àpat discret, sorpresa, per desplaçar-li el suport a Borràs, però s'ha acabat convertint en un torcebraç als que volen el relleu de la presidenta de Junts, dins i fora del partit. Aquesta demostració de força podria, fins i tot, desembocar en un nou congrés extraordinari per forçar votacions a la direcció de la formació.

 

 

 

Categoria: Política
Etiquetes: Junts Laura Borràs