Política
El secretario general del PSOE de Andalucía
Foto: El secretario general del PSOE de Andalucía | Europa Press
PSOE

Imputen tres dirigents socialistes per segrestar una regidora a Andalusia

Temps de lectura: 2 minuts
El secretario general del PSOE de Andalucía
Foto: El secretario general del PSOE de Andalucía | Europa Press

El secretari d'organització del PSOE a Andalusia, l'alcaldessa de Macarena i un regidor de la localitat han estat imputats pel segrest d'una regidora del mateix municipi andalús.

Al detall: El jutjat d'Instrucció número 5 de Granada ha decidit aixecar el secret de sumari en les diligències judicials obertes pel segrest exprés de la regidora de Macarena Vanessa Romero.

  • En aquest procés el jutge ha imputat com a suposats inductors a tres persones: el secretari general d'organització del PSOE andalús i secretari segon de la mesa del Parlament d'Andalusia, Noel López, l'alcaldessa de Macarena, Berta Linares, i la seva mà dreta i regidor d'Urbanisme, Antonio Leyva.

Què en sabem? El presumpte autor material del segrest, parella de l'alcaldessa de Macarena, Pedro Gómez, està en presó provisional pels fets. Segons la víctima, aquesta acció criminal volia evitar que la seva dona denunciés un presumpte cas de corrupció que afectava la regidoria d'Urbanisme.

El segrest: Els fets es van produir el matí del 21 de febrer, després que la regidora deixés els seus fills al col·legi. Allà es va trobar amb Pedro Gómez, al que coneixia perquè era la parella de l'alcaldessa de Macarena. 

  • L'acusat presumptament va posar l'excusa que s'havia quedat sense gasolina perquè pugés al seu cotxe. Un cop dins la va amenaçar amb una pistola falsa.
  • Va lligar de peus i mans a Vanessa Romero amb brides, li va tapar el cap i la va obligar a ficar-se fins del maleter. Va estacionar el cotxe en un local d'Armilla (Granada) i va marxar. Ella va aconseguir escapar i demanar ajuda, més tard va denunciar els fets a la Guàrdia Civil.
Categoria: Política
Etiquetes: PSOE Andalusia