Política
Nacho Martín Blanco
Foto: Nacho Martín Blanco | ACN
Política catalana

Nacho Martín Blanco abandona Ciutadans per la "decepció" electoral del partit

Temps de lectura: 2 minuts
Nacho Martín Blanco
Foto: Nacho Martín Blanco | ACN

Nacho Martín Blanco, diputat de Ciutadans i portaveu del partit, abandona Ciutadans en plena desfeta del partit taronja. En una breu roda de premsa al Parlament ha assegurat que deixa tots els seus càrrecs institucionals i orgànics.

Què ha dit? En una roda de premsa a la sala de periodistes al Parlament el ja exdiputat de Ciutadans ha anunciat que abandona la formació i ha explicat el per què.

  • Martín Blanco ha explicat que deixa el seu càrrec com de membre en l'executiva nacional de Ciutadans, també de portaveu de la formació al Parlament i, fins i tot, entrega el seu escó a la cambra catalana.
  • "Ha sigut una decisió difícil i que em fa molta pena", ha començat exposant, per tot seguit justificar-se: "Sóc jo i les meves circumstàncies".
  • "Els resultats en les últimes eleccions han sigut certament decebedors i que han deixat un espai polític amb un rèdit electoral molt constret quasi a la mínima expressió", ha sentenciat.

A més: Ha explicat públicament que no confia en el futur del partit, i que així ho ha expressat dins de la formació "en els espais adequats".

  • De fet, ha argumentat que les pròximes eleccions són "transcendentals" i per aquest motiu no creu que Ciutadans pugui influir-hi.
  • "No comparteixo la visió moderadament optimista que tenen alguns en el projecte de Ciutadans, i això pesa en el meu ànim", ha afirmat amb contundència.

Per acabar: Ha explicat que ha fet amics en totes les formacions i ha donat noms molt curiosos com el diputat d'ERC Ruben Wagensberg, el líder del PSC Salvador Illa, el diputat de Junts Josep Rius o la cupaire Basha Changuerra.

Categoria: Política
Etiquetes: Ciutadans Parlament