Portades
Premsa

L'emprenyament de la premsa espanyola per la reforma de la malversació encara dura

La premsa espanyola segueix emprenyada perquè el govern espanyol hagi cedit davant d'Esquerra i concedeixi una reforma del delicte de malversació, a més de la supressió del delicte de sedició.

  • La Razón posa el crit al cel i augura que "ERC exigirà el referèndum per donar suport a una altra investidura".
    • El rotatiu publica que el líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha complert la seva agenda amb el PSOE "després d'aconseguir la sedició i la malversació".
  • El Mundo obre la primera plana amb una entrevista al líder del PP, Alberto Nuñez Feijóo, que colla Sánchez dient: "Demano eleccions ja".
  • El País assegura que "Sánchez canviarà el pla d'ERC, però rebaixarà la malversació".
  • La Vanguardia: "PSOE i Unides Podem proposen una mena de malversació que baixa la pena de 6 a 4 anys".
  • L'ABC posa en relleu les discrepàncies entre el PP i Vox, que s'han distanciat respecte a l'estratègia per a emprendre davant de la reforma del Codi Penal: "Feijóo i Abascal eviten el xoc, però allunyen les seves estratègies".

Context: El PP i Vox recorreran al Tribunal Constitucional la reforma del Codi Penal sobre la sedició, la malversació i la designació dels magistrats del Tribunal Constitucional. 

A més: Esquerra Republicana ha registrat les esmenes a la reforma del Codi Penal per reformar el delicte de malversació i matissar el delicte de desordres públics. D'aquesta manera, ERC entén que els presos independentistes jutjats i indultats, quedarien pràcticament lliures de condemna

 

Categoria: Portades
Etiquetes: ERC Malversació PSOE