Societat
Foto: | Unsplash
Xarxes Socials

Musk vol cobrar als perfils verificats de Twitter

Foto: | Unsplash

El nou propietari de Twitter, el multimilionari Elon Musk, vol que el servei de subscripció de la xarxa social, anomenat Twitter Blue, sigui més car. Es planteja cobrar 19,99 dòlars al mes, entre altres, pel servei de verificació de perfils. Tots els usuaris que actualment tenen el perfil confirmat el perdran si no paguen el servei. Ho ha avançat The Verge.

Per què és important? Són gairebé mig milió de comptes els que estan verificats actualment a Twitter i Elon Musk els donarà 90 dies per subscriure's al nou servei de pagament si volen mantenir el perfil.

D'on venim? El passat dia 28 d'octubre, el conseller delegat de Tesla i SpaceX, Elon Musk, va formalitzar la compra de Twitter per un valor de 44.000 milions de dòlars.

  • Ja ha acomiadat els principals directius de la xarxa social.
  • Els accionistes de la companyia han rebut 54,20 dòlars per cada acció i Twitter ha passat a ser propietat de Musk, deixant així de cotitzar a borsa.

A més, els empleats encarregats del projecte han estat advertits que la data de llançament es preveu pel pròxim dia 7 de novembre. Moment en el qual les eines de la nova funcionalitat han d'estar enllestides.

  • El mitjà especialitzat assegura que han estat amenaçats d'acomiadament si no ho aconsegueixen.
  • Entre les idees que han anat fent-se públiques els últims dies hi ha la possible recuperació del servei 'Vine' de vídeos molt curts. Per a molts aquest és el precursor de TikTok.  

Què diu? Des que va adquirir l'empresa, Musk es descriu en el seu perfil com a "tuiter en cap".

  • En els seus missatges a la xarxa "Twitter formarà un consell de moderació de contingut amb punts de vista molt diversos", advertint que no es prendran decisions de contingut importants ni es restabliran comptes abans que es reuneixi aquest consell.
  • "Tot el procés de verificació s'està renovant en aquest moment".
Categoria: Societat
Etiquetes: Twitter Elon Musk