Societat
Imatge del judici a l'Audiència de Tarragona
Foto: Imatge del judici a l'Audiència de Tarragona | ACN
Successos

Arrenca el judici contra dos homes per abusos a joves tutelades a Tarragona

Imatge del judici a l'Audiència de Tarragona
Foto: Imatge del judici a l'Audiència de Tarragona | ACN

Aquest dilluns comença a Tarragona el judici contra dos homes acusats d'abusar sexualment de tres joves sota la tutela en dos centres d'acollida de menors. Les víctimes declaren a porta tancada durant sessió d'aquesta jornada.

Al detall: 

  • Segons la Fiscalia, els fets van ocórrer durant els primers tres mesos de l'any 2017 quan els acusats van mantenir relacions sexuals amb les menors a canvi de diners, roba o begudes alcohòliques. L'escrit d'acusació també assenyala la vulnerabilitat de les noies.

Què demana la Fiscalia?

  • El fiscal demana una pena de 27 anys i cinc mesos de presó per a un d'ells pels delictes d'abusos sexuals, delicte continuat d'abús i per inducció a la prostitució.
  • Per l'altre individu, sol·licita una pena de vuit anys. 

A més: El ministeri fiscal també ha demanat 3.000 euros de responsabilitat civil per a les víctimes i persones que en puguin derivar perjudicades dels fets.

Per últim: El judici, que ha començat aquest dilluns al matí, s’allargarà fins a aquest dimarts.

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.

Categoria: Societat