Societat
 Greta Thunberg en una manifestació
Foto: Greta Thunberg en una manifestació | Europa Press
Emergència climàtica

El tuit demolidor de Greta Thunberg que ridiculitza un defensor dels cotxes

 Greta Thunberg en una manifestació
Foto: Greta Thunberg en una manifestació | Europa Press

Greta Thunberg ha contestat el tuit de l'usuari Andrew Tate quan es vantava sobre la quantitat d'emissions que generaven els seus 33 cotxes. 

Per què és important? Greta Thunberg és una activista ecologista sueca centrada, concretament, en els riscos mediambientals que provoca el canvi climàtic com l'escalfament global, les grans emissions de CO₂  o la desaparició de la fauna, entre altres conseqüències.

  • Thunberg ha estat apel·lada per un usuari de Twitter que provocava l'activista exposant la quantitat d'emissions que generaven els seus cotxes, sabent que Thunberg té preocupació per aquests temes.

Situació: El 27 de desembre l'usuari Andrew Tate va escriure un tuit apel·lant a la Greta Thunberg exposant que tenia 33 cotxes en total.

  • En aquest tuit explica els cotxes que té i el que consumeixen. "Això només ha començat" ha escrit Tate. 
  • "Si us plau, proporcioneu-me la vostra adreça de correu electrònic perquè pugui enviar una llista completa de la meva col·lecció de cotxes i les seves respectives i enormes emissions." Conclou el tuit. 

La resposta de Thunberg: L'activista respon de manera contundent i fotent-se'n: "Sí, si us plau, il·lumina'm. Envia'm un email a energiadetitapetita@compra'tunavida.com"

Categoria: Societat
Etiqueta: Canvi climàtic