Societat
L'activista Greta Thunberg i el detingut Andrew Tate
Foto: L'activista Greta Thunberg i el detingut Andrew Tate | Principal
Detenció

Detingut per tràfic de persones l'home que Greta Thunberg va humiliar

L'activista Greta Thunberg i el detingut Andrew Tate
Foto: L'activista Greta Thunberg i el detingut Andrew Tate | Principal

La policia de Romania ha detingut l'streamer Andrew Tate i al seu germà per un delicte de tràfic de persones. 

Per què és important? La detenció s'ha produït després de la polèmica protagonitzada per l'ecologista Greta Thunberg a través de les xarxes socials. Gràcies al vídeo publicat per Tate, responent de manera provocativa a la noia, la policia l'hauria pogut localitzar. 

D'on venim? El 27 de desembre l'usuari i streamer va publicar un tuit apel·lant a Thunberg on presumia que tenia 33 cotxes en total. 

  • A més, a part de la quantitat de cotxes que té, també detallava el que consumien i deixava per escrit un missatge desafiador a l'ecologista: "Això només ha fet que començar". 
  • Conclou el missatge dient: "Si us plau, proporcioneu-me la vostra adreça de correu electrònic perquè pugui enviar una llista completa de la meva col·lecció de cotxes i les seves respectives i enormes emissions." Conclou el tuit. 
  • La resposta de l'activista no es va fer d'esperar i va ser més contundent i rotunda: "Sí, si us plau, il·lumina'm" i demana a l'streamer que li enviï l'email a una adreça on es pot llegir "energia de tita petita" i "compra't una vida".

En detall: Tate no va tardar a contestar, i en un vídeo clarament preparat i provocatiu contesta a Thunberg. Molts usuaris han destacat que la resposta de l'streamer és infantil i consideren que es deu haver sentit menystingut per una noia més petita que ell. 

En profunditat: La publicació del vídeo en resposta a Greta Thunberg hauria estat clau per la detenció de l'streamer, ja que la policia de Romania va poder confirmar que es trobava en el seu territori. 

    • A les imatges publicades, es pot observar unes caixes de pizza per emportar, on apareix la direcció i el nom del restaurant on han estat encarregades. 

Resposta Greta: Després de la detenció, l'activista ha tiutejat: "Això és el que passa quan no recicles les teves caixes de pizza". 

Què sabem? Els germans Tate estan acusats de constituir un grup delictiu organitzat amb el qual reclutaven, allotjaven i obligaven dones a crear materials amb contingut pornogràfic per després fer-ne la seva distribució. 

  • Els dos homes estan investigats pels presumptes delictes de tràfic de persones i violació. 
  • Amb l'ajuda d'altres dos ciutadans romanesos, també detinguts, la presumpta organització criminal enganyava a dones dels Estats Units i Regne Unit per portar-les a Romania, fingint amor i prometent una relació de matrimoni. 
Categoria: Societat
Etiqueta: Canvi climàtic