Societat
Rètol d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra
Foto: Rètol d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra | Gemma Sánchez / ACN
Succés

Presó per al detingut per disparar tres trets des d'un balcó a Lleida

Rètol d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra
Foto: Rètol d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra | Gemma Sánchez / ACN

El jutjat de Lleida ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança pel detingut per disparar des d'un balcó al barri de la Bordeta de Lleida. 

Què sabem? Els fets van tenir lloc el dimarts a la nit quan l'home, de 60 anys, hauria disparat des del seu balcó contra una família del seu barri.

  • Fonts policials han explicat a Europa Press que arran de la discussió entre dues famílies, al barri on viva el detingut, l'home "va sortir al balcó amb una arma de foc i va disparar tres trets". 
  • L'acusat va fugir del lloc dels fets i va ser quan els Mossos d'Esquadra el van detenir. 

En detall: Els agents van dur a terme una entrada i un escorcoll al domicili de l'acusat quan van trobar l'arma. 

  • Els Mossos van trobar a dins el domicili 10 quilos d'haixix i 391 grams de cocaïna. A més, també van trobar 8.500 euros en efectiu.
  • El detingut ja tenia antecedents.

A més: La dona del detingut també va quedar investigada pels agents per un presumpte delicte contra la salut pública, ja que sabia que hi havia droga dins del domicili. 

Per últim: El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès un comunicat en el qual explicava que la causa segueix oberta pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, tinença il·lícita d'armes i contra la salut pública. 

Categoria: Societat