Societat
Festa a la rave de Cap d'Any de Granada
Foto: Festa a la rave de Cap d'Any de Granada | @whereraveresides
Cap d'Any

Presó per atropellar un guàrdia civil a la rave de Cap d'Any

Festa a la rave de Cap d'Any de Granada
Foto: Festa a la rave de Cap d'Any de Granada | @whereraveresides

Una de les persones detingudes durant la festa il·legal de Cap d'Any a Granada ha estat condemnada a 8 mesos de presó per atropellar un agent de la Guàrdia Civil el segon dia de la festa. Es tracta d'un noi de 28 anys.

Què sabem? Els fets van tenir lloc el 31 de desembre en un encreuament de carreteres a la localitat de La Peza on tenia lloc la rave. El conductor no va fer cas al policia que li va donar l'alto, va atropellar l'home i es va fugar. 

  • L'agent de tràfic va ser evacuat a l'Hospital Comarcal de Baza on va ser atès per lesions, segons informa el diari Granada Hoy. 
  • La Guàrdia Civil va seguir l'autor dels fets i el va detenir. Va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i de drogues.

En detall: Un jutge l'ha condemnat a 8 mesos de presó per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat i a 20 dies de multa com a autor d'un delicte lleu de lesions. Aquesta condemna no implica ingrés a presó, ja que això només passaria si la condemna és superior a dos anys.

Tot això, la festa que ha congregat milers de persones s'ha caracteritzat per no generar grans molèsties al veïnat d'aquest petit poble de poc més de 1.000 habitants, com han dit els mateixos residents en cròniques periodístics. 

  • L'alcalde del PP del municipi es va mostrar sorprès per la gran organització dels assistents, que van ocupar una gran esplanada amb camions, furgonetes i un gran equip de so format per desenes d'altaveus.
Categoria: Societat
Etiqueta: Guàrdia Civil