Societat
Dani Alves
Foto: Dani Alves | Europa Press
Tribunals

Dani Alves demana tornar a declarar per les seves contradiccions sobre la violació

Actualitzat: Diumenge, 22 de gener de 2023. 20:10
Dani Alves
Foto: Dani Alves | Europa Press

Dani Alves ha demanat a les autoritats tornar a declarar davant del jutge que l'investiga per una presumpta violació a una jove de 23 anys

Per què és important? El cas afecta qui va ser jugador del FC Barcelona durant dues etapes, sent el futbolista amb més títols de la història. Està acusat d'haver violat una dona a la discoteca Sutton de la capital catalana.

Background: Dani Alves compleix els seus primers dies a presó preventiva després que el jutge així ho decretés per l'alt risc de fuga que presenta el futbolista brasiler i les diferents versions que ha donat. Així ha estat la seva primera nit a Brians 1.

Què en sabem? 

  • Cadena SER ha avançat que el futbolista ha demanat a les autoritats tornar a comparèixer davant la jutgessa d'instrucció Concepción Cantón.
  • És conscient que ha donat diferents versions dels fets que es contradiuen entre si i és per això que vol declarar als jutjats per segon cop.

Les contradiccions: En un primer moment, Dani Alves va assegurar no saber "qui és aquesta senyoreta. No l'he vist mai en la meva vida", va dir en un vídeo. Després, va desdir-se i va informar que sí que coneixia a la jove tot sostenint que van tenir relacions sexuals consentides. Tanmateix, les gravacions analitzades pels Mossos, i els testimonis no coincideixen amb cap de les dues històries explicades pel futbolista.

Mentrestant: La jove víctima que presumptament va ser violada per l'exfutbolista Dani Alves ha renunciat davant la jutgessa a ser indemnitzada econòmicament.

A partir d'ara: Està pendent que la junta de tractament es reuneixi per decidir quin és el millor mòdul per al futbolista. Fins llavors, no es creuarà amb cap intern, tampoc durant les seves sortides al pati.

Per acabar: En el cas de l'exculer, la jutgessa no li ha donat opció a fiança per l'elevat risc de fuga que presenta. Tanmateix, en altres casos els diners sí que ha aconseguit blanquejar futbolistes acusats d'agressió sexual.