Societat
L'accident de trànsit a Torralba de Ribota
Foto: L'accident de trànsit a Torralba de Ribota | Diputació de Saragossa
Successos

Mor el germà del dissenyador Javier Mariscal en un accident de trànsit

Temps de lectura: 2 minuts
L'accident de trànsit a Torralba de Ribota
Foto: L'accident de trànsit a Torralba de Ribota | Diputació de Saragossa

El germà del dissenyador Javier Mariscal ha mort en un accident de trànsit a la província de Saragossa aquest divendres 27 de gener.

Què en sabem?

  • La col·lisió entre dos vehicles a les 21:15 d'aquest divendres a la carretera N-234 a Torralba de Ribota ha provocat quatre víctimes mortals. Els dos cotxes han xocat frontalment i han cremat a la calçada, en el punt quilomètric 267.
  • Un d'ells és Santiago Errando Mariscal, germà del conegut dissenyador nascut a València que treballa a Barcelona. Conduïa un dels cotxes i era el seu únic ocupant. Santiago vivia a Cervera de la Cañada des de feia algun temps.
  • A l'altre vehicle viatjava una família de Saragossa, formada per un matrimoni (ella embarassada) i el seu fill, menor d'edat. Ella era Inés Bellido, membre del PP d'Aragó, directora de Projectes especials de la Cambra de Comerç de Saragossa i part de l'equip de la Conselleria d'Economia de l'Ajuntament de la ciutat. El seu marit, també mort juntament amb el seu fill Quique, era Tomás Aróstegui. La nena en camí s'anava a dir Pepa.

Què diuen?

  • El Partit Popular aragonès ha escrit un missatge en el seu compte de Twitter lamentant la mort de Bellido. "Estem desolats per la mort de la nostra companya Inés Bellido i la seva família en un tràgic accident de circulació".
  • "Plorem amb el seus parents i amics aquestes pèrdues terribles i irreparables, i preguem una oració per les seves ànimes", afegeix la formació popular.
  • Per la seva part, la Cambra de Saragossa també ha reaccionat: "Lamentem profundament la mort de la nostra companya Inés Bellido, el seu marit Tomás Aróstegui, el seu fill Quique i la seva filla en camí Pepa. Acompanyem en el sentiment la seva família i amics".

Context: Javier Mariscal va néixer a València, té 73 anys i és conegut per ser l'autor de Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Multidisciplinari, va estudiar a l'escola Elisava de Barcelona i va fundar Estudio Mariscal el 1989.

Mentrestant: Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 20 anys per un doble atropellament mortal d'aquest dissabte a Navarcles (Bages).

Categoria: Societat
Etiquetes: Successos Trànsit