Societat
Atracament a punta de pistola a Tarragona
Foto: Atracament a punta de pistola a Tarragona | Mossos d'Esquadra
Seguretat

VÍDEO: Dos atracadors amb pistola de Tarragona, detinguts i a la presó

Temps de lectura: 2 minuts
Atracament a punta de pistola a Tarragona
Foto: Atracament a punta de pistola a Tarragona | Mossos d'Esquadra

Dos homes acusats d'atracar establiments comercials del centre de Tarragona han ingressat a presó provisional.

Què en sabem? Segons han informat els Mossos d'Esquadra i ha recollit l'Agència Catalana de Notícies (ACN)...

  • La policia catalana ha detingut dos homes, de 19 i 22 anys, acusats de cinc atracaments a punta de pistola en establiments del centre de Tarragona. Els fets es van produir entre el 18 i el 30 de gener.
  • Els investigadors van concloure que els cinc atracaments estaven fets pels mateixos lladres, ja que responien al mateix patró.

A la pràctica: Els arrestats anaven completament tapats i utilitzaven una arma de foc simulada per intimidar els treballadors dels establiments. Els Mossos han difós les imatges d'un dels seus atracaments.

  • El primer dels atracaments, comès el 18 de gener cap a les vuit del vespre, va ser en una farmàcia del centre de la ciutat. Un dels detinguts va entrar a l'establiment i va exhibir una arma de foc per robar la recaptació, mentre l'altre vigilava l'entorn des de fora.
  • El 19 i el 20 de gener, els arrestats van intentar robar en un estanc i en un supermercat del municipi, però finalment no ho van fer per l'accés de clients en els dos establiments. Per aquest motiu, es van desplaçar a una botiga pròxima, on van consumar el quart robatori. En aquest cas, van amenaçar un dels treballadors amb una arma de foc i van exigir-li els diners de la caixa enregistradora.
  • El 30 de gener, els dos arrestats van entrar en un altre supermercat on van utilitzar una arma de foc per intimidar la caixera i aconseguir els diners.

A més: De la investigació es desprèn que els detinguts van aprofitar el botí obtingut en els darrers atracaments per adquirir marihuana a l'engròs i distribuir-la al detall a consumidors que freqüentaven el centre de Tarragona.

Per acabar: Els dos detinguts tenen nombrosos antecedents i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Se'ls acusa de ser els presumptes autors de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació, dos d'ells en grau de temptativa, i un delicte de tràfic de drogues.

Categoria: Societat