Societat
Successos

Assalts en moto i fugides trepidants: l'últim robatori d'un lladre reincident

Temps de lectura: 2 minuts

Un presumpte lladre que actuava amb una moto ha ingressat a presó preventiva acusat de cometre 13 robatoris en l'últim mes.

Què en sabem? L'home feia estrebades a les seves víctimes des d'una moto robada i fugia del lloc a gran velocitat, conduït de manera "temerària" i posant en risc la seguretat de conductors i vianants, segons informen els Mossos d'Esquadra en un comunicat.

Cronologia dels fets:  El 16 de gener, els mossos del districte de Sarrià-Sant Gervasi van tenir coneixement d'un robatori mitjançant una estrebada per part d'un home que circulava amb motocicleta. 

  • A partir d'aquell dia es van succeir diversos assalts similars amb el del primer dia. L'autor sempre actuava amb una motocicleta de gran cilindrada i fugia a gran velocitat sense prendre cap mesura de seguretat. 
  • A principis de febrer es van cometre una gran quantitat de robatoris violents fins al punt que en mitja hora va realitzar 3 assalts.
  • El 15 de febrer, després de cometre 2 robatoris, la policia va detectar dues estrebades de mà consecutives. Agents motoritzats van trobar el lladre en un semàfor, van activar els senyals acústics i li van ordenar que s'aturés. El motorista va fugir "realitzant una conducció evasiva, sense respectar cap norma de trànsit i arribant a circular contra direcció, motiu pel qual els agents van desistir de continuar el seguiment atès el greu perill generat cap als usuaris de la via".

A més: Dos dies després es va localitzar la moto estacionada al carrer i van veure un home pujant al vehicle i posant-se en marxa.

  • Els Mossos el van seguir i el van detenir. Prèviament havia intentat cometre dos fets delictius.
  • Els agents van recuperar la moto robada, la roba i el casc que utilitzava per perpetrar els robatoris, i també els objectes robats a les víctimes.

Amb dades: Del 13 de gener fins al 17 de febrer, els Mossos creuen que hauria comès 28 delictes: 13 robatoris amb violència i intimidació, un robatori de vehicle, conducció temerària, resistència greu a agents de l'autoritat, lesions i danys.

Categoria: Societat