Societat
Foto: | Europa Press
Successos

Una nena d'11 anys denuncia una violació grupal al Màgic de Badalona

Actualitzat: Dimarts, 7 de març de 2023. 18:41
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La família d'una nena d'11 anys ha denunciat una presumpta agressió sexual que hauria passat al Centre Comercial Màgic Badalona.

Què en sabem?

  • La menor assegura haver patit l'agressió sexual per part d'un grup de nois també menors d'edat a un lavabo del centre comercial. Els fets haurien passat al novembre de l'any passat.
  • La nena va arribar a casa i no va dir res del que havia passat, i no ho va fer fins que a mitjan desembre un germà seu va explicar que a l'institut li havien dit que circulava un vídeo del fet. Aleshores sí que va dir tot el que havia passat i la família va anar immediatament a denunciar-ho.
  • Els Mossos d'Esquadra han identificat cinc dels sis presumptes autors, tres dels quals tenen menys de 14 anys, per la qual cosa els seus delictes són inimputables, segons ha avançat TV3. Dels altres dos, un està ingressat en un centre de règim tancat i l'altre està en llibertat vigilada.

La denúncia: 

  • Segons la informació de TV3, la nena no recorda exactament el dia que van passar els fets, però pel que ha explicat a la família s'ha arribat a la conclusió que devia ser el 19 de novembre.
  • Aquell dia va anar a veure roba al centre comercial, i en un moment donat un dels menors del grup la va amenaçar amb un ganivet i entre tots se la van endur al lavabo, on presumptament la van violar.
  • Un cop van acabar la van deixar allà i van marxar. Ella va sortir i va demanar ajuda a un agent de seguretat, però segons el relat de la família, no li va fer cas. Els responsables del centre comercial, segons explica la informació de la televisió, no han pogut localitzar aquest agent.

Què diu el Màgic? Els responsables del centre afirmen que ara com ara no saben si l'agent del qual parla la víctima era seu o d'alguna botiga, i subratllen que entre el seu personal ningú coneixia el cas. Alhora afirmen que estan col·laborant amb la investigació policial i que estan oberts a seguir-ho fent.

A més: Les mateixes fonts han explicat que la Unitat de Menors de la policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets. Es desconeixen més detalls.

Per acabar: El sisè presumpte autor dels fets encara no ha estat identificat.