Societat
Avió
Foto: Avió
Aviació

Ensurt de mort: un avió cau en picat durant 30 segons

Temps de lectura: 2 minuts
Avió
Foto: Avió

Per culpa d'unes fortes turbulències, un avió que anava de Texas (Estats Units) a Frankfurt (Alemanya) cau en picat durant mig minut. 

Què en sabem? Ensurt de mort pels passatgers d'un vol de l'aerolínia Lufthansa que anava d'Austin (Texas, EUA) a Frankfurt (Alemanya). 

  • El passat 2 de febrer, quan feia més d'una hora i mitja que un avió Airbus A330-300 s'havia enlairat del terra nord-americà, l'aparell va començar a patir unes fortes turbulències que van causar la caiguda en picat de la màquina durant 30 segons. 
  • El mig minut en caiguda en picat es va fer etern pels passatgers i segur que no oblidaran l'ensurt. 
  • A més, just en el moment de la caiguda s'estava servint el menjar. El menjar, els passatgers que no duien els cinturons i tot allò que no estava collat, va començar a volar dins de l'avió. 
  • Finalment, el pilot va aconseguir controlar la situació i estabilitzar l'aparell. 
  • Tot i la magnitud de la tragèdia, només hi ha hagut 7 ferits lleus. 
@darkhorsetok #Luftansa #LH469 #Turbulence ♬ original sound - Darkhorse

En detall: El vol va continuar amb normalitat, però l'interior de l'avió semblava haver passat una apocalipsi: menjar tirat per terra, maletes i objectes per tot arreu i un silenci absolut dels passatgers que encara es refeien del gran ensurt. 

  • Gràcies a diferents vídeos de TikTok dels passatgers del vol, es pot veure com va quedar l'interior de l'aparell després dels 30 segons d'agonia.

Què diuen? Els testimonis dels fets relaten l'episodi com a "malson". A més, asseguren que van viure la gravetat zero i ho va veure tot a càmera lenta. 

@monicaraygada What extreme turbulance looked like in the Austin to Frankfurt Lufthansa flight 🥺 #lufthansa #planeturbulence #austintx #frankfurt #airplane #airplaneturbulence #austin ♬ original sound - Monica Raygada
Categoria: Societat