Societat
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra davant l'institut Enric Borràs de Badalona
Foto: Una patrulla dels Mossos d'Esquadra davant l'institut Enric Borràs de Badalona | ACN
Violació Badalona

Internen sis mesos el menor que va amenaçar de mort el germà de la víctima de Badalona

Actualitzat: Divendres, 10 de març de 2023. 15:13
Temps de lectura: 1 minut
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra davant l'institut Enric Borràs de Badalona
Foto: Una patrulla dels Mossos d'Esquadra davant l'institut Enric Borràs de Badalona | ACN

El jutge envia a un centre juvenil l'adolescent que presumptament va amenaçar el germà de la víctima de la violació de Badalona

Què en sabem? Segons avança SER Catalunya, els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de les amenaces que va rebre el germà de la menor víctima d'una violació per part de sis menors a Badalona. 

  • El jutge ha ordenat l'internament tancat pel jove que presumptament va amenaçar al germà de la víctima de la violació en un centre juvenil, com a mínim sis mesos per delictes d'obstrucció a la justícia i amenaces. 
  • La Fiscalia de Menors ha demanat aquest divendres l'ingrés per l'adolescent que hauria amenaçat de mort al germà de la víctima. 

D'on venim: Un dels germans de la nena violada per sis menors ha rebut missatges a través de WhatsApp amb amenaces de mort.

  • En un dels missatges, l'emissor retreu al germà de la víctima que per culpa seva hi ha un noi (un dels agressors) tancat en un centre de menors.

A més, un dels menors presumptament implicats en la violació d'una menor a Badalona comparteix centre escolar amb el germà de la víctima

  • El centre no el pot expulsar perquè no ha infringit cap norma interna.
  • El noi, però, està en un despatx aïllat de la resta d'alumnes fins que el departament d'Educació "els doni directrius concretes sobre què cal fer".

Previsions: Aquest divendres, Educació es reunirà amb els dos centres implicats, el de la menor violada i el del germà.