Societat
Sortida de la Mitja Marató d'Elx
Foto: Sortida de la Mitja Marató d'Elx | Ajuntament d'Elx
Successos

Mor un corredor de 21 anys a la línia de meta de la Mitja Marató d'Elx

Temps de lectura: 1 minut
Sortida de la Mitja Marató d'Elx
Foto: Sortida de la Mitja Marató d'Elx | Ajuntament d'Elx

Un jove corredor de 21 anys ha mort aquest diumenge 12 de març en tot just acabar la Mitja Marató d'Elx, a la província d'Alacant.

Què en sabem?

  • El jove s'ha desplomat en travessar la línia de meta, on els serveis sanitaris, voluntaris i policies han fet "tot el possible" per reanimar-lo, segons expliquen a les xarxes socials els organitzadors de la cursa.
  • L'han traslladat de forma "urgent" en ambulància a l'Hospital General d'Elx, afegeix l'Ajuntament en un comunicat. Tanmateix, no li han pogut salvar la vida.

Què diuen?

  • "És moment de consolar la família i respectar aquests moments de dolor. Tots els components de Mitja Elx volem enviar una forta abraçada a tots els familiars i amics, i a tots els nostres participants", ha dit l'organització.
  • "Lamentem profundament aquest fet en un dia de festa esportiva", ha dit l'alcalde Carlos González, que també ha traslladat a la família de l'esportista les seves condolences i s'ha ofert a "resoldre qualsevol gestió que calgui fer", recull Europa Press.

Context: La Mitja Marató d'Elx celebrava la seva 50ª edició, amb gairebé 2.800 corredors, en un any que serà recordat per aquest fatídic succés.

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos