Societat
L' Audiència de Barcelona
Foto: L' Audiència de Barcelona | Europa Press
cas negreira

Uns lladres assalten la casa de la jutgessa que investiga el Barça

Temps de lectura: 1 minut
L' Audiència de Barcelona
Foto: L' Audiència de Barcelona | Europa Press

La jutgessa d'instrucció número 1 de Barcelona Silvia López Mejía que  investiga el Barça pel cas Negreira ha estat víctima aquest dimecres d'un robatori a casa seva.

Què en sabem? Segons ha avançat El Confidencial, els lladres s'han emportat diners i joies del domicili de la magistrada, ubicat a prop de Barcelona.

    • López va denunciar el robatori aquest diumenge, que va passar quan treballava de guàrdia.

D'on venim? La jutgessa ha acceptat a tràmit aquest dimecres la denúncia de la Fiscalia contra el Barça, els expresidents Sandro Rosell i  Josep Maria Bartomeu, l'exàrbitre i altres directius del club culer pels suposats pagaments de l'entitat esportiva a Negreira.

Tot i això, fonts policials citades pel diari espanyol assenyalen que el robatori no tindria cap connexió amb la investigació per presumpta corrupció i compra d'àrbitres del Barça. 

  • Asseguren que es tracta d'una "casualitat" i la policia busca a lladres comuns com autors d'aquest assalt.

Visió global: Sobre el cas Negreira, la jutge López Mejía ha ordenat a la Guàrdia Civil que investigui els pagaments del FCB a l'antic àrbitre.

  • La Fiscalia ha demanat que declarin com a testimonis Luis Enrique i Ernesto Valverde, exentrenadors de l'equip català.
  • Segons la querella d'un altre exàrbitre, Xavier Estrada, entre 2016 i 2018 Negreira va cobrar 1.392.000 euros del FC Barcelona a través de l'empresa DASNIL 95 SL.
Categoria: Societat