Societat
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Foto: Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Crim

A presó tres homes pel cadàver trobat al Perelló: la víctima va desaparèixer el 2022

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Foto: Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

El jutge d'instrucció número 8 del Vendrell ha decretat presó provisional per a tres homes relacionats amb l'assassinat d'un veí de Tarragona que van trobar mort en un pou del Perelló (Baix Ebre).

Per què és important? La víctima havia desaparegut al barri de Torreforta al mes de maig de l'any passat.

  • El cadàver va aparèixer en un pou de 21 metres de profunditat, prop d'una caseta de la zona de platges del municipi del Baix Ebre aquest dimarts. 

Què en sabem? La causa està oberta per un delicte d'assassinat o homicidi i havia estat secreta fins aquest dijous, segons informa el TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya). 

  • Els tres detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció 8 del Vendrell aquest dijous.

En detall: Com apunta el TSJC, el jutge va practicar com a diligències urgents la reconstrucció dels fets i va aconseguir la localització del cos sense vida de la víctima.

  • Al magistrat va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per a un dels detinguts, presó provisional amb fiança de 10.000 euros per al segons arrestat, que ja ha fet efectiva i ha sortit de la presó, i presó provisional amb fiança de 5.000 euros per al tercer, que encara no l'ha abonat.

Finalment, els fets s'haurien produït al mes de maig "en una oficina" del barri de Torreforta de Tarragona, per això el jutge s'inhibirà i el cas es traslladarà al jutjat de Tarragona, competent pel lloc dels fets.

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos