Societat
Una agent de la Guàrdia Urbana
Foto: Una agent de la Guàrdia Urbana | Ajuntament de Barcelona
Barcelona

Detenen una guàrdia urbana per encobrir una agressió sexual de la seva parella

Temps de lectura: 1 minut
Una agent de la Guàrdia Urbana
Foto: Una agent de la Guàrdia Urbana | Ajuntament de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut, a petició dels Mossos d'Esquadra, una agent del cos municipal acusada d'omissió de persecució de delictes, tracte degradant i usurpació de funcions públiques, segons ha avançat el mitjà 'El caso' i ha confirmat l'ACN.

Què ha passat? La detenció va tenir lloc dimecres, després que el dia abans s'hagués detingut el seu home per presumpta agressió sexual en una discoteca de l'Eixample, en concret per uns tocaments que hauria fet a les víctimes en presència d'ella.

  • Segons el relat policial, l'home es va fer passar per policia per fer els tocaments i coaccions. La detenció de l'home la va fer la Guàrdia Urbana, que també va identificar la dona. En aquell moment, però, no se la va detenir.

Al detall: El cas va passar a mans dels Mossos d'Esquadra, que va decidir detenir la policia municipal. La detenció la va practicar l'endemà dimecres la mateixa Guàrdia Urbana a petició del cos autonòmic.

  • La parella ha passat aquest divendres a disposició judicial. Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha puntualitzat que en el moment dels fets l'agent estava fora de servei.
  • El consistori també ha anunciat que la Guàrdia Urbana ha obert un expedient disciplinari a l'agent a l'espera de la resolució del procediment judicial. De moment, la policia continua treballant.
Categoria: Societat