Societat
Exporter del Barça
Foto: Exporter del Barça | Europa Press
Futbol

Una periodista denuncia xantatge sexual d'un reconegut exporter del Barça

Temps de lectura: 1 minut
Exporter del Barça
Foto: Exporter del Barça | Europa Press

Jasper Cillessen, exporter del Barça, ha estat denunciat per fer xantatge a la seva parella amb fotos i vídeos sexuals íntims. 

Per què és important? Cillessen és conegut per haver sigut porter del Futbol Club Barcelona, a més de ser internacional amb Països Baixos.

Què en sabem? El porter a enviar missatges amenaçadors a la seva exparella i mare de la seva filla, María Morán, que és periodista. Aquesta ha concedit una entrevista a El Mundo, on ha relatat i ha revelat tots els missatges.

  • "Si continues parlant malament de mi, recorda que tinc totes les teves fotos i vídeos", és un dels missatges que Cillessen va enviar a la seva exparella. Morán, que és espanyola, va posar en mans de la justícia el seu cas i tots els missatges. 
  • La periodista víctima de xantatge sexual va respondre les amenaces de Cillensen així: "T'agradaria que em posés com una boja dient si no m'agafes el telèfon, ensenyo tot el que m'envies tu?". El porter, lluny de fer-se enrere, va respondre: "Ensenya-ho tot si vols, però veure fotos i vídeos d'una periodista nua és diferent".

A més: María Morán també ha denunciat Cillessen per no fer-se càrrec de la filla que comparteixen. Ha assegurat que no li paga la manutenció que li pertoca per la separació. 

Categoria: Societat