Societat
Una ambulància surt de la Base 0 de SAMUR
Foto: Una ambulància surt de la Base 0 de SAMUR | Carlos Luján / Europa Press
Accident mortal

Dos morts i diversos ferits en un atropellament múltiple a Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Una ambulància surt de la Base 0 de SAMUR
Foto: Una ambulància surt de la Base 0 de SAMUR | Carlos Luján / Europa Press

Dues persones han perdut la vida i almenys quatre han estat ferides a causa d'un atropellament múltiple a Madrid.

Què en sabem? Fonts policials han indicat que els fets han tingut lloc poc abans de les 13:00 d'aquest dijous.

  • El vehicle que ha provocat l'accident mortal circulava a gran velocitat pel Paseo de Extremadura de Madrid, al districte de la Latina.
  • Segons indiquen fonts policials, les dues persones han estat atropellades en dos punts diferents del passeig, a l'alçada del número 90 i del 154.

En detall: Els investigadors descarten un possible mòbil terrorista, malgrat tot apunta que l'atropellament ha estat intencionat.

  • El conductor hauria fugit després dels fets, i alguns mitjans apunten que podria estar escapant d'un control policial quan s'han produït els atropellaments.
  • Segons han indicat testimonis presencials a 20 minutos, el vehicle que ha atropellat a les dues persones mortes seria un Mercedes de color platejat.

Situació actual: El conductor és un home de 31 anys que busca la policia i que va fugir a peu, segons informen fonts policials.

  • Hi ha dos ocupants més detinguts al lloc dels fets, entre Passeig d'Extremadura i el carrer Saavedra Fajardo: un home ferit amb contusions i una dona que viatjava amb un nadó de vuit mesos, aquests dos últims il·lesos.

Què diuen? En declaracions als mitjans, Fernando Argote Cardeñosa, comissari de la Policia Judicial de Trànsit de la Policia Municipal de Madrid ha demanat prudència en estar "en plena investigació" i ha explicat que es tracta d'un vehicle "que venia de lluny" i que ha fugit de la Guàrdia Civil de Trànsit i en la fugida ha atropellat aquestes persones.

Categoria: Societat
Etiquetes: Accident Madrid