Societat
La sirena d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona
Foto: La sirena d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona | Europa Press
Agressió sexual

Detingut un home per agredir sexualment una noia en un hotel del Raval

Temps de lectura: 1 minut
La sirena d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona
Foto: La sirena d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona | Europa Press

La Guàrdia Urbana ha detingut un home que hauria agredit sexualment una noia en un hotel del Raval de Barcelona, segons ha avançat El Caso.

Què en sabem? Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest divendres. L'arrestat i la víctima s'haurien conegut en una discoteca de la zona i haurien anat junts a un hotel que lloga habitacions per hores.

  • Un cop a l'interior del dormitori, la jove s'hauria negat a mantenir relacions sexuals, i segons ha declarat davant la policia, finalment hi hauria accedit per por.
  • En sortir de l'establiment, l'home l'hauria obligat a entrar en un bany públic del carrer Arc del Teatre perquè ella li fes una fel·lació. La noia s'hauria resistit i l'home l'hauria colpejat.

Situació actual: La víctima ha denunciat els fets a la comissaria de la Guàrdia Urbana de la Rambla a les 6:00 i ha facilitat als agents una descripció de l'agressor. La policia l'ha detingut poca estona després al carrer Nou de la Rambla.

Visió global: Precisament aquest divendres els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per una altra agressió sexual en aquest cas amb submissió química a una jove a Terrassa. Segons informacions policials, no es tractaria d'una agressió conjunta, però sí d'un delicte conjunt.

On demanar ajuda?  Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.

Categoria: Societat