Societat
Un pantà, en una imatge d'arxiu
Foto: Un pantà, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Successos

Rescaten dues noies que es van llançar a un pantà fugint d'uns agressors

Temps de lectura: 1 minut
Un pantà, en una imatge d'arxiu
Foto: Un pantà, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Dues joves han estat rescatades pels Bombers després de llançar-se a l'aigua d'un pantà per fugir d'uns individus que suposadament les agredien amb pedres i les estaven perseguint.

Què en sabem? Els fets han tingut lloc a Màlaga a les 16:30 d'aquest dissabte 20 de maig, quan una de les víctimes va trucar a les autoritats assegurant que quatre homes les estaven atacant.

  • La noia en va relatar a Emergències 112 que intentaven fugir i que s'havien tirat a l'aigua. Ella havia sortit per trucar al 112, però com que van tornar a "tirar-los pedres", va haver de tornar a tirar-se al pantà El Limonero.
  • Tot just abans, dos dels homes havien subjectat una de les dones i van començar a fer-li tocaments, segons van relatar les víctimes als policies i als bombers que les van rescatar, recull el 'Diario SUR'.
  • Les víctimes tenen 22 i 24 anys.

Després: Les dues joves van haver de ser rescatades per una embarcació de Bombers i ateses al lloc per efectius del 061. Després, van ser traslladades a l'Hospital Matern Infantil de la capital malaguenya.

A partir d'ara: La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, té oberta una investigació sobre aquests fets per identificar i localitzar els agressors.