Societat
Fans del Barça celebrant la Champions a Barcelona
Foto: Fans del Barça celebrant la Champions a Barcelona | Europa Press
Agressió sexual

Detingut un home per agressió sexual durant la celebració de la Champions

Actualitzat: Dilluns, 5 de juny de 2023. 15:17
Temps de lectura: 2 minuts
Fans del Barça celebrant la Champions a Barcelona
Foto: Fans del Barça celebrant la Champions a Barcelona | Europa Press

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys per una presumpta agressió sexual durant els actes de celebració de la Champions del Barça

Què en sabem? Segons ha explicat la periodista Anna Punsí, la policia catalana ha detingut un jove de 30 anys a la Plaça Sant Jaume mentre tenien lloc els actes de celebració de la Champions aconseguida pel Barça aquest cap de setmana. 

  • El detingut es va masturbar enmig de la multitud i va ejacular a l'esquena d'una jove de 18 anys quan les jugadores ja abandonaven la plaça i anaven cap a l'autocar.
  • En aquell moment, la noia es trobava amb la seva mare i van alertar els Mossos d'Esquadra.
  • Un agent de l'ARRO que es trobava al lloc dels fets va apartar l'home i el va detenir.

Context: La plaça de Sant Jaume ha estat l'epicentre d'una nova festa blaugrana per la consecució de la segona UEFA Women's Champions League del Barça. Una festa plena de moments divertits entre futbolistes i autoritats, ja que el club ha estat rebut per la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

  • Les jugadores, l'staff i el president Joan Laporta han arribat a la plaça de Sant Jaume a les 18:00, on han estat rebuts pel president de la Generalitat, Pere Aragonès. Des del balcó del Palau, han sortit tots a fer diversos parlaments davant de 1.500 aficionats.
  • Poc després, han travessat la plaça per rebre les felicitacions de l'alcaldessa en funcions, Ada Colau, i han tornat a saludar la massa blaugrana des del balcó de l'Ajuntament.