Societat
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra
Agressió sexual

Detenen dos menors per una agressió sexual en grup a una menor a Badalona

Temps de lectura: 2 minuts
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors en relació amb una agressió sexual que va patir una jove menor d'edat el passat mes de juny a Badalona. 

Què en sabem? Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Central d'Agressions Sexuals (UCAS) han detingut aquest divendres al matí dos menors. 

  • La policia els ha detingut per la relació amb una agressió sexual que va patir una menor el passat 3 de juny a Badalona. 

En detall: Segons fonts policials, els investigadors van tenir coneixement dels fets el mateix dia que van succeir gràcies a l’avís d’un testimoni.

  • Fruit de les gestions que han realitzat durant aquest temps, a primera hora d’aquest matí, han activat un dispositiu que ha acabat amb les dues detencions.
  • El Grup d’Atenció a la Víctima de la Unitat Central d’Agressions Sexuals va activar des del primer moment el protocol de protecció i acompanyament a la menor agredida. Aquest protocol es manté obert avui dia.

Situació actual: Els menors han passat a disposició de Fiscalia de Menors.

D'on venim: L'agressió sexual es va produir el passat mes de juny a Badalona, quan a la ciutat van destapar-se més casos semblants a aquests. 

  • La policia catalana ha obert durant l’últim any més de vuit investigacions per casos de violacions en grup comeses entre menors a Badalona (Barcelonès).
  • A principis de juny, els Mossos van celebrar una reunió extraordinària de la Taula Operativa Regional del Pla de Violències Sexuals per analitzar l'auge de casos d'agressions sexuals comeses en grup i per menors d'edat, especialment a Badalona.