Tecnologia i Ciència
Elon Musk
Foto: Elon Musk | Europa Press
Xarxes Socials

Tancarà Twitter?

Elon Musk
Foto: Elon Musk | Europa Press

Centenars de treballadors de Twitter estan presentant les seves dimissions després que el nou propietari de la companyia els llencés un ultimàtum: tres mesos de sou a canvi d'abandonar la feina.

Entre les dimissions hi ha una part important d'enginyers pel que moltes sospites apunten que Twitter podria veure's obligat a tancar.

Per què és important? Musk ha demanat als seus empleats treballar extremadament dur per continuar a la companyia: "llargues hores a alta intensitat".

  •  The Washington Post va revelar que Musk havia enviat un formulari als seus treballadors en el qual s'havien de comprometre a treballar més.

Què va dir? "Només un rendiment excepcional serà aprovat", remarcava un missatge de Musk als treballadors.

  • A part de declaracions en mitjans de comunicació, molts treballadors han fet pública la seva decisió en piulades.

Context: Enmig de l'onada de dimissions, Musk ha tancat les oficines de Twitter, com ja va fer durant els acomiadaments massius, per evitar boicots i sabotatge als servidors.

  • També ha tancat l'accés a les eines de comunicació interna i als dispositius de la companyia en mans dels treballadors.
  • Aquesta matinada s'han projectat a l'edifici de Twitter insults contra Musk.

Què diuen? Els treballadors han compartit les seves raons en diferents mitjans i en piulades. Un exemple són les declaracions d'un empleat que ha acceptat l'ultimàtum de Musk i ha declarat que no vol formar part de la construcció "d'un producte que està sent enverinat per dins i per fora".

  • "La gent no vol sacrificar la seva salut mental i la seva vida familiar per fer més ric a l'home més ric del món", va afirmar un altre treballador a la CNN.