Tecnologia i Ciència
Twitter
Foto: Twitter | Europa Press
Twitter

Musk fa marxa enrere: posposa el servei de verificació de pagament a Twitter

Twitter
Foto: Twitter | Europa Press

Elon Musk s'ha fet enrere i ha posposat de manera indefinida el rellançament del servei de verificació de pagament Twitter Blue.

Per què és important? Aquest servei permet obtenir la verificació a qualsevol usuari de la xarxa social per 7,99 dòlars i va ser aturat després que alguns usuaris es fessin passar per personalitats i empreses.

Què diuen? La decisió l'ha anunciada l'amo de la companyia, Elon Musk, dies després d'anunciar que el servei estaria a punt el 29 de novembre.

  • "Es posposa el rellançament de Twitter Blue fins que hi hagi un alt nivell de confiança per detenir la suplantació d'identitat", ha detallat Musk a Twitter.

Previsions: En aquest sentit, el multimilionari ja ha anunciat que probablement es farà servir una verificació per a les organitzacions i una altra de diferent color per a les persones.

D'on venim? El servei va ser aturat fa uns dies després que alguns usuaris paguessin 7,99 dòlars i es fessin passar per altres.

  • La polèmica venia, doncs, perquè qualsevol usuari es pot fer passar per un compte verificat.

Context: Un exemple clar va ser el de la farmacèutica Eli Lilly.

  • Un usuari de Twitter amb la marca blava de compte verificat va fer-se passar pel compte de la farmacèutica, anunciant que la insulina seria gratis.
  • Davant aquest tuit, les accions d'Eli Lilly van caure en picat, més d'un 4% en tan sols unes hores.

A més: Twitter Blue també incloïa altres funcions com personalitzar la icona de l'app i el tema del compte, activar la funció de lectura o crear carpetes d'elements guardats des del perfil, entre d'altres.

  • La subscripció també ofereix una menor quantitat d'anuncis.
Etiquetes: Elon Musk Twitter