Tecnologia i Ciència
Elon Musk
Foto: Elon Musk | Europa Press
Twitter

Vota! Elon Musk posa el seu futur a les mans dels usuaris de Twitter

Actualitzat: Dilluns, 19 de desembre de 2022. 09:58
Elon Musk
Foto: Elon Musk | Europa Press

L'empresari nord-americà i actual propietari de Twitter, Elon Musk, crea una enquesta al seu compte de Twitter per preguntar sobre la seva continuïtat com cap de l'empresa. 

Per què és important? D'ençà que Musk va adquirir Twitter, per més de 44.000 milions d'euros, les polèmiques no han deixat de rodejar al magnat: les seves decisions han estat al punt de mira constantment, des dels acomiadaments de directius i treballadors de l'empresa al possible tancament de la plataforma.

Al detall: Musk, que aquest diumenge es trobava a Doha (Qatar) seguint la final del Mundial entre Argentina i França, ha creat aquesta matinada una enquesta per preguntar als usuaris de Twitter si ha de renunciar com a cap de Twitter. 

  • La pregunta: He de renunciar com a cap de Twitter? M'atendré els resultats d'aquesta enquesta.

Pots votar aquí fins passades les 11:00 del matí d'aquest dilluns, quan finalitzi el temps per participar. 

Situació actual: A les 10:00 d'aquest dilluns, més de 15 milions d'usuaris han votat a l'enquesta sobre el futur de Musk al capdavant de Twitter.

  • De moment, els usuaris preferirien que Musk renunciés al seu càrrec com a cap de l'empresa amb més del 55% dels vots. 

D'on venim: L'empresari, excèntric i polèmic amb els seus actes, hauria creat l'enquesta per veure si els usuaris de la xarxa social donen suport als seus canvis en matèria de privacitat i de política a Twitter.