Tecnologia i Ciència
Muntatge de Principal
Foto: Muntatge de Principal | Principal
ChatGPT

El truc desconegut per utilitzar ChatGPT a WhatsApp

Actualitzat: Dijous, 11 de maig de 2023. 12:08
Temps de lectura: 2 minuts
Muntatge de Principal
Foto: Muntatge de Principal | Principal

El ChatGPT està revolucionant el món de la tecnologia. Utilitzar-lo amb el teu dispositiu mòbil és fàcil i ràpid. T'expliquem com tenir el ChatGPT al WhatsApp amb un bot que està disponible en castellà. 

Per què és important? El ChatGPT és un xat d'intel·ligència artificial entrenat per a mantenir una conversació de text. Cada vegada són més els sectors que l'utilitzen per créixer i descobrir nous camins d'investigació, tot i que també creixen cada vegada més els detractors d'aquesta intel·ligència artificial.  

Com puc parlar amb ChatGPT des del mòbil? 

Utilitzar el ChatGPT des del mòbil és molt senzill. LuzIA és un bot que funciona de forma similar al ChatGPT i que permet utilitzar aquesta intel·ligència artificial dins de l'aplicació de WhatsApp. 

Què és LuzIA? Es tracta d'un xat bot que permet mantenir una conversa per WhatsApp amb la intel·ligència artificial com si fos un contacte més de l'agenda. 

  • Té dues funcions principals: Pots interactuar amb el bot com si fos el ChatGPT i permet transcriure missatges de veu. 
  • Però atenció, existeix la possibilitat que el bot registri les converses que es mantinguin amb ell. A més, el bot recopila les visites a les pàgines web del dispositiu mòbil i arxius als quals tingui accés per millorar l'aplicació. 

Context: LuzIA és un projecte espanyol i, per tant, es pot mantenir una conversa fluida amb aquest idioma. A més està disponible amb altres llengües. En ser una marca espanyola, la qualitat del xat en aquest idioma és de més alta qualitat. 

Com instal·lar LuzIA al WhatsApp? 

Per utilitzar aquest bot amb ChatGPT al WhatsApp has d'accedir a la web soyluzia.com des del teu dispositiu mòbil. 

  • Un cop dins de la pàgina web, has de clicar el botó de Puébalo ya
  • Un cop ho hagis fet, veuràs que s'obre directament l'aplicació de WhatsApp i t'apareixerà un missatge preguntant-te si vol iniciar un xat. Per seguir, has de clicar el botó de Continuar al chat

Un cop fet aquest últim pas, ja pots començar a parlar amb el bot i mantenir una conversa. Li pots preguntar diferents coses i Luzia et respondrà a través de la intel·ligència artificial.