Tecnologia i Ciència
Vista aèria de Barcelona, amb la Sagrada Família al bell mig
Foto: Vista aèria de Barcelona, amb la Sagrada Família al bell mig | Unsplash
Xarxes socials

El viral de Tiktok que converteix ciutats catalanes en paradisos: Nova York, Tailàndia…

Actualitzat: Dimarts, 16 de maig de 2023. 17:19
Temps de lectura: 1 minut
Vista aèria de Barcelona, amb la Sagrada Família al bell mig
Foto: Vista aèria de Barcelona, amb la Sagrada Família al bell mig | Unsplash

Diverses ciutats catalanes de tota mena han assaltat xarxes socials com ara TikTok o Instagram amb un dels virals més recents, capaç de transformar qualsevol racó de la geografia catalana en autèntics paradisos.

Per què és important? TikTok és una de les xarxes socials més reeixides en tot el món. A finals del 2022, el nombre total d'usuaris superava els 800 milions. Una aplicació de reptes, humor i balls àmpliament utilitzada pels més joves i que recentment ha començat a estar disponible en català.

En detall: Santa Coloma de Gramenet amb aurores boreals, L'Hospitalet amb glaceres hipnotitzants, Sabadell convertida en la ciutat dels gratacels, Vic traslladada als canals holandesos... cap ciutat no s'escapa d'aquest divertit viral.

@carlos_gmc Respuesta a @~ᵃʳⁱᵃᵈⁿᵃ~ sabadell mala pell, o eso dicen #sabadell #maravillasdelmundo ♬ sonido original - Carlos García

@carlos_gmc Respuesta a @Toni Auditore bien hermosa que es #santacolomadegramanet #maravillasdelmundo ♬ sonido original - Carlos García

@patri_o9 Dale al ♥️ si eres afortunad@ de vivir aqui!!! Explicame si sale tu barrio en el video. L’H es mucho L’H jajajaja #parati #foryou #tiktok #viral #humor #hospi #fyp ♬ suono originale - Jr Stit

Fins i tot: Barcelona tampoc no és una excepció. Amb la capital catalana, fins i tot, hi ha usuaris que s'han atrevit a fantasiejar amb els diversos barris de la ciutat.

A més: Quan et connectis en alguna de les xarxes socials esmentades, és molt probable que et surti algun d'aquests divertits vídeos, i si te'l quedes mirant, ja no podràs fugir-ne ja que, l'algoritme te'n seguirà recomanant.

Per acabar: Tiktok és la plataforma perfecta per trobar-hi recomanacions i descobrir nous espais a qualsevol ciutat del món. Ara, un pati secret de Barcelona s'ha fet viral pel seu encant i detalls.