Tecnologia i Ciència
L'edició de missatges un cop enviats ja és possible
Foto: L'edició de missatges un cop enviats ja és possible | Dimitri Karastelev
Whatsapp

La funció de WhatsApp que tothom esperava ja està disponible

Temps de lectura: 2 minuts
L'edició de missatges un cop enviats ja és possible
Foto: L'edició de missatges un cop enviats ja és possible | Dimitri Karastelev

L'aplicació de missatges Whatsapp ha implementat aquest dilluns la funció que permet editar els missatges, una de les funcions més demandades pels seus usuaris.

Què en sabem? L'edició de missatges un cop enviats ja és possible, però només quan han passat 15 minuts des que s'ha enviat el missatge.

  • És una de les característiques més demanades pels usuaris d'aquest servei i la companyia ja fa temps que treballa amb ella a les diverses versions beta de l'aplicació. Finalment, aquest dilluns s'ha començat a fer servir a nivell global.

Com funciona? Tal com explica la companyia, els usuaris trobaran l'opció "Editar" al menú d'opcions que apareix quan es prem un missatge enviat.

  • Llavors, l'usuari té fins a 15 minuts des de l'enviament d'aquell missatge per corregir "des d'errors ortogràfics fins a afegir text addicional a un missatge".
  • Els missatges que hagin patit canvis mostraran l'estat d'"etiquetat". Aquest serà visible per als destinataris, però no podran accedir a l'historial de canvis, per tant, no podran veure el missatge "original".

A més: La possibilitat d'editar missatges estarà disponible a xats individuals i en grups, però en tots dos casos quedarà reflectit el canvi i no serà possible recuperar el missatge original.

Què esperar? La nova funció d'editar missatges ha començat a desplegar-se a tot el món i estarà disponible per a tots els usuaris d'iOS i Android en les pròximes setmanes.

  • Aquest anunci forma part de les novetats que estan previstes que anunciï Whatsapp més endavant. Entre altres, s'esperen les notes d'àudio que només es poden escoltar un cop, grups d'ús temporal o la possibilitat d'enviar fins a 100 fotos alhora.

Finalment, WhatsApp Plus serveix per enviar i rebre missatges de text, audiovisuals, trucades, notes de veu, però també permet als usuaris personalitzar els seus xats, com per exemple canviar el color, el tema, la font i el fons. T'expliquem les funcions de la nova versió.

Etiqueta: WhatsApp