8tv
José Miguel Villarroya contra Sánchez
Foto: José Miguel Villarroya contra Sánchez | 8TV
Televisió

Villarroya: "Pedro Sánchez és el polític més pilota i servil als 'amos del cortijo'"

Temps de lectura: 2 minuts
José Miguel Villarroya contra Sánchez
Foto: José Miguel Villarroya contra Sánchez | 8TV

L'home de les 5 carreres, José Miguel Villarroya, torna a carregar contra el president del govern espanyol i la situació política i social actual que està vivint el nostre país. 

Què diu? "Pedro Sánchez és el polític més llest que hi ha a Espanya i, al mateix temps, és el polític més pilota i més servil als 'amos del cortijo', per això és el president del govern", sentencia Villarroya. 

  • L'home de les 5 carreres afirma que els 'amos del cortijo', especialment els globalistes, que molts ells no són espanyols ni resideixen a Espanya, volien aquest govern: "Han fet tot el possible perquè es donessin les circumstàncies per fer Pedro Sánchez president".
  • Per a Villarroya, estava clar que el Partit Popular no podria haver governat Espanya, perquè la situació que s'apropa al país i a Europa és una situació on "hi haurà retallades (dirigides per Europa), on hi haurà també privatitzacions de serveis i polítiques que aniran en contra de la classe treballadora". 
  • "Si això ho fa un govern de dretes dirigit pel senyor Feijóo juntament amb Vox, generarà una conflictivitat social", explica Villarroya. En canvi, un govern d'esquerres que defensa l'ecologia, lluita contra el canvi climàtic, defensa el feminisme i els col·lectius LGTBI, i "tots aquests temes que semblen molt progre" sumat a uns sindicats que "no es mobilitzaran en contra d'aquest govern, fa molt més fàcil aplicar les retallades i les privatitzacions que venen".

'El cara a cara de Villarroya': El programa es pot veure cada dimarts a les 21:00 al canal de Youtube de 8tv.